Vi sender jævnligt informationer over kommende arrangementer (fx koncerter) pr. e-mail. Du kan tilmelde dig her:

* obligatorisk
 
Lørdag d. 3. oktober 2020 kl. 18.30
Tradish 2020

Tradish koncert med spisning

Den 3. oktober inviterer "Musik i Drantum" på spisning og Irsk musik uden grænser - så kom og vær med, det bliver en aften med god pub-stemning i Huset.
... og vi glæder os til igen at kunne byde jer indenfor i Forsamlingshuset - og ovenikøbet med irsk musik af bedste aftapning!

Om Tradish:
Tradish har rødder i den irske tradition, men de er først og fremmest sig selv. Trioen har spillet verden tynd og de har taget inspirationer med tilbage. Det høres tydeligt på deres tre albums. En skøn blanding af egne kompositioner og traditionelle sange fra bla. Irland og ...Grønland. I 2019 fejrede Tradish 10-års jubilæum med deres 3. udgivelse ”Handmade tales”: 15 håndlavede numre / 15 fortællinger med hver sin historie.

Bandets 2. album "Roots & Shoots" høstede begejstrede anmeldelser tværs over Europa, og Tradish blev valgt som ét af 10 bands til at repræsentere Danmark i musik-eksport projektet “Danish Roots –Growing in the World”.

Bandet består af: John Pilkington - vokal, guitar, bouzouki, Louise Ring Vangsgaard - vokal, violin, viola, Brian Woetmann - vokal, mandolin, bodhrán og percussion.

Aftenens menu er smørrebrød (inkluderet i billetprisen). 

Pga. corona-situationen kan der ikke betales med kontanter - vi modtager kun betaling via mobilepay.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk. Prisen er 245 kr. pr. billet og det er inklusive spisning.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum