Nyrenoveret sal i flot forsamlingshus - med buet loft, klassiske lamper og godt lysindfald - og teaterscene til underholdende indslag!
Salen er ideel til både store og små fester med plads til ca. 150 personer (afhængig af bordopstilling) og giver de optimale rammer for familiefesten.
Runde fødselsdage, konfirmationer, sølv- og guldbryllupper vil - uanset deltagerantal - give de bedste minder om hyggelige timer med familie og venner ...

Praktiske oplysninger:

 • Faciliteterne er godkendt til 220 personer
 • Salen måler 18,5 x 8 m
 • Størrelse på borde i sal (180 cm x 80 cm)
 • 150 stabelstole i plastic

Inpiration til opdækning:

Eksempel 1:

Eksempel 2:

Eksempel 3:

Ved siden af den store festsal er der mulighed for at trække sig tilbage til baren og nyde udskænkningen...
Vinduer fra gulv til loft giver lys til rummet og får gæsterne til at føle sig godt tilpas - i en mere intim atmosfære nær baren og med mulighed for at "hænge ud" ved barstole og borde.
Lokalet kan også bruges til konferencer og lignende firmaarrangementer og vil sammen med festsalen give optimale muligheder for gennemførelse af team-building, præsentationer, etc., ligesom det kan lejes separat til mindre arrangementer.

Praktiske oplysninger:

 • Stort køleskab med plads til vin, øl og sodavand
 • Bar med mulighed for opstilling af fadølsanlæg
 • 4 høje borde med tilhørende stole

I det nydindrettede køkken er der gode faciliteter til rådighed - uanset om du selv laver maden, eller den bliver leveret udefra!
Køkkenet indeholder alt, hvad der behøves i et forsamlingshuskøkken, lige fra service til 150 personer til køleskab, fryser og industriopvaskemaskine.

Praktiske oplysninger:
Køkkenet tilbyder bl.a.

 • elkomfur med 4 plader
 • mikrobølgeovn
 • almindelig ovn
 • køleskab
 • fryser
 • service til 150 personer

De nyrenoverede toiletter fremstår enkle og moderne i indretningen og lever op til den høje standard i forsamlingshuset.

Praktiske oplysninger:

 • Fire toiletter m/k
 • Et handicap-toilet m/k

Der er trådløs internet i huset. 

Drantum Forsamlingshus har indkøbt et professionelt 1500 W musikanlæg til udlejning. Anlæggets to
indbyggede cd-afspillere betjenes fra scenen. Som alternativ til cd-afspillerne kan der i stedet via standard
stik tilsluttes en computer, som kan afspille downloaded musik. Der er fastinstallerede højttalere i både
festsal og bar. Lydniveau kan reguleres individuelt.

Leje pr. arrangement er 700 kr. Lejekontrakt for musikanlæg udleveres sammen med lejekontrakt
for leje af forsamlingshuset.

Der er en stor parkeringsplads bag ved forsamlingshuset, hvor der er plads til gæsternes biler samt evt. også selskabsbusser, hvis dette er nødvendigt. 

Der er en hjertestarter ved indgangen til forsamlingshuset. 

Overfor forsamlingshuset findes der en stor kombineret sports- og legeplads, hvor de yngre generationer kan hygge sig, medens de voksne fester...
Sportspladsen omfatter både en håndboldbane og en beachvolley bane, og det eneste, man som lejer af forsamlingshuset skal huske at medbringe, er egen bold!
I forbindelse med sportspladsen er der en godkendt legeplads, som blev opført i 2016. Her er der desuden bålplads med borde med bænke, som indbyder til udendørs aktiviteter og hygge. 

For at være i stand til at kunne tilbyde alle facetter af festen, har Drantum Forsamlingshus etableret samarbejde med Bodil Alice Andersen Jensen. Bodil har mange års erfaring indenfor madlavning, borddekorationer, borddækning og anretning af mad, alt sammen noget, som kan komme lejerne af Drantum Forsamlingshus til gode. Bodil tilbyder et stort antal forretter, hovedretter og desserter, som tilbydes til standardpriser. Det er også muligt at få sammensat menuer efter eget valg. Bodil er leveringsdygtig i serveringspersonale, duge, servietter og bordpynt.

Hvis man kun ønsker dele af tilbuddene, er dette også muligt. Aftalen etableres mellem lejer og Bodil.

Hvis ovenstående har interesse kontakt:

Bodil Alice Andersen Jensen
Ågade 13
7330 Brande

Tlf: 2291 7394