Vi sender jævnligt informationer over kommende arrangementer (fx koncerter) pr. e-mail. Du kan tilmelde dig her:

* obligatorisk
 
Fredag d. 31. januar 2020 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Lørdag d. 1. februar 2020 kl. 20.00
Oysterband 2020

Oysterband i Forsamlingshuset

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Uanset hvad vi kalder genren, er det godt musik!

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.

Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80'ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band.

Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folk rock. En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

VI glæder os til en forrygende aften i det lille forsamlingshus.

Billetter koster 275,- plus gebyr og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum

Fredag d. 21. marts 2020 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne