Fredag d. 25. januar 2019 kl. 17.00

Mere info følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Torsdag d. 31. januar 2019 kl. 20.00

Allan Olsen 2019 Fotograf: Morten Fog

Allen Olsen - Solo

Der bliver lagt op til en særlig intim aften i forsamlingshuset, når Allan Olsen atter gæster Drantum Forsamlingshus.

Nordjyske Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.

2018 var knapt skudt i gang, før Allan Olsen i januar drog på en massiv solo-turné.
"Ud til de fine steder", som han selv formulerede det. Turnéen gik nemlig udelukkende forbi de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater. Hér kvitterede Allan Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet Gaffa’s anmelder. - Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainers optræden blev honoreret med hele 6 stjerner!!!

GAFFA skrev: ”… Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet… ”

I starten af 2019 vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-bagage og begiver sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ’r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder. Og på denne turné kommer han allerede i januar forbi vort lille forsamlingshus i Drantum.

Allan Olsens seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en succes, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:

Berlingske: ”… Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsens nye, revsende plade… ” Ekstra Bladet: “… Olsen er svær at hamle op med… ”

Kom og vær med, det bliver en forrygende aften i Drantum. 🎸🎤🎶🎶

Billetter koster 300,- og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: "Musik i Drantum"

Torsdag, d. 14. marts 2019

Traditionen tro inviterer Drantum Forsamlingshus på denne tid af året til spis sammen aften med efterfølgende generalforsamling.

Mere info følger ...

Mød talstærkt op og gør din indflydelse gældende.

På gensyn
Bestyrelsen

Lørdag d. 16. marts 2019 kl. 20.00
Laura Mo 2019

Laura Mo m. band

I Drantum får vi et gensyn med nordjyske Laura Mo, som lige nu hitter med bl.a. nummeret "STEPPEBRAND".

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk, og imellem numrene er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset, men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har et strejf af rhythm and blues. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkende er den smukke, lyse ungpigestemme og de velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo at nå utroligt tæt på sit publikum, og dette er uanset, om man oplever Laura som solist, eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo Band består af Laura på vokal og på et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist. Vi er sikker på, at der venter publikum en dejlig aften i selskab med en speciel og intens sangerinde og sangskriver.

Billetter koster 200,- og sælges på ticketmaster.dk. (Billetter sælges snart)

Følg os på Facebook: Musik i Drantum

Se også på Facebook lauramo.musik

Fredag d. 22. marts 2019 kl. 17.00

Mere info følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne