Lørdag d. 3. august 2019 kl. 10.00 - 22.00

Musik til sommerfesten
I forbindelse med sommerfesten lørdag d. 3/8-2019 vil vi gerne invitere forskellige amatørmusikere/bands til at komme og underholde om eftermiddagen i tidsrummet ca. 13.30 til 18.00. Så har du/I lyst til at komme og prøve talentet af foran et publikum, så er dette dagen! Vi søger efter musik i alle genrer, og vi regner med, at du/I vil spille 30-45 min.
Vi har en ældre 6 kanals PW forstærker, der evt. kan bruges hvis du/I skal have strøm på. Alle bands/solister bliver tilbudt et transporttilskud på 500 kr. samt forplejning. Der vil endvidere være mulighed for at opstille campingvogn/telt på pladsen til evt. overnatning.

Musikken starter ca. kl. 13.30 i festteltet og fortsætter frem til ca. kl. 18.00 - hvor der vil være fællesspisning. Skulle nogen af jer have lyst til at spille under spisningen eller måske senere på aftenen, er der også mulighed for dette. Vi regner med 4 - 6 forskellige bands/solister, gerne i forskellige genrer.

Send en mail med tilmelding til musikudvalget med følgende oplysninger:

Navn på band/solist
Antal bandmedlemmer
Tlf. og e-mail på kontaktperson
Musikgenre samt evt. hvilke numre der spilles

Hvis du/I har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

På vegne af musikudvalget.
Flemming Jørgensen tlf. 40914369 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vagn Åge Riis tlf. 20238289 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.