Vi sender jævnligt informationer over kommende arrangementer (fx koncerter) pr. e-mail. Du kan tilmelde dig her:

* obligatorisk
 
Fredag d. 22. november 2019 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Lørdag d. 7. december 2019 kl. 20.00
Steen Jørgensen 2019

Steen Jørgensen (fra Sort Sol) & guitarist Rune Kjeldsen

Denne aftens koncert bliver et gensyn med de to musikere Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen. De gæstede Drantum Forsamlingshus tilbage i 2016 - begejstringen for denne koncert har været så stor, så vi kan nu med glæde meddele, at det er lykkedes os, igen at få de to suveræne musikere på scenen i Drantum.

Steen Jørgensen, der har været frontmand i Sort Sol siden 1979, turnerer i efteråret '19 rundt i selskab med guitaristen Rune Kjeldsen. Koncerten i Drantum bliver én af deres mest intime koncerter, hvor vi møder de to musikere helt tæt på.

Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solokarriere, Sort Sol numre og modige fortolkninger af navne som Bob Dylan, The Beatles, Neil Young, Leonard Cohen m.fl. Så glæd jer til at høre numre som "Let Your Fingers Do The Walking".

Siden duoens besøg i Drantum i 2016 har Rune Kjeldsen modtaget en pris og blevet hædret som én af Danmarks bedste guitarister - idet han i 2018 modtog årets Gudman, en hyldest til musikere, som i særlig grad fremhæver den danske musik.

Vi i Drantum Forsamlingshus glæder os meget til et gensyn med Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen - og vi kan kun opfordre til, at komme og være med.

Billetter koster 275,- plus gebyr og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum

Fredag d. 31. januar 2020 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Lørdag d. 1. februar 2020 kl. 20.00
Oysterband 2020

Oysterband i Forsamlingshuset

Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til "rødderne" skinner dog stadig igennem. "Rødderne" - og en tradition med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Uanset hvad vi kalder genren, er det godt musik!

Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent: De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet.

Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80'ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band.

Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folk rock. En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

VI glæder os til en forrygende aften i det lille forsamlingshus.

Billetter koster 275,- plus gebyr og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum