Lørdag d. 7. april 2018 kl. 18.30

Hawkeye & Hoe

Spisning og Musik - en aften med pub-stemning i Forsamlingshuset.

Kl. 18:30 serverer Drantum-pigerne aftenens menu.
Kl. 20:00 spiller Hawkeye & Hoe Band på scenen.

Hawkeye & Hoe er et engelsk band - tre af bandets medlemmer er bosiddende i England, mens den sidste har slået sig ned i Fasterholt. Et dynamisk band, som spiller pub-musik, når det er bedst. Deres show er pop og rock numre, grundigt blandet op med countryinspireret musik. Et bredt repertoire af klassiske publikums-kendinge, irske sange, swingende rock’n’roll, landmands-drikkeviser og meget, meget mere. Utroligt, hvad Hawkeye & Hoe Band kan få ud af deres stemmer og ikke mindst instrumenter. Bandet er kendt for, altid at have publikum med sig, så kom og lad jer rive med af energien - stemningen bliver høj i det lille forsamlingshus.

Billet købes på ticketmaster.dk - Pris inkl. spisning kr. 225,- plus gebyr.

Følg os på Facebook: "Musik i Drantum"

Spiller under mottoet: “Hallelujah, praise the Beer”

Søndag d. 22. april 2018 kl. 13.00

Kom til en hyggelig og effektiv oprydningsdag, hvor vi mødes kl. 13.00 på sportspladsen.
Arrangementet tager 2-3 timer, og der er plads til både store og små – forældre, børn og børnebørn – i alle aldre!

Affaldet skal samles op langs vejene i nærområdet, og grillpladsen skal efterses til den nye sommersæson.
Ta’ familien, naboen og genboen med, så vi kan rydde op på alle vejene omkring Drantum. Vi har handsker og poser.

Efter arbejdet hygger vi os med lidt godt til maven - så kom gerne med hele familien – der er brug for alle mand!

Torsdag d. 3. maj 2018 kl. 20.00

Hawkeye & Hoe

Sebastian Solo

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig.

Han tryllebinder sit publikum og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten, kan man i Drantum - på tætteste hold - opleve, hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige guitarspil forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70’erne og ind i 80’erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere, til dem der i ”Toppen Af Poppen” på TV2, 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian og en række af hans store sange fx. Rose, Måske Ku Vi og Stille Før Storm, sunget af yngre stjerner som Isam B, Shaka Loveless og Stine Bramsen.

Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager vor scene i Drantum og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solo-koncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigt-grønne sange, vi alle kan synge med på.

Glæd Jer til en aften i Trubadurens selskab.

Billet købes på ticketmaster.dk - Pris kr. 320,- plus gebyr.

Følg os på Facebook: "Musik i Drantum"