Fredag d. 20. september 2019 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Lørdag d. 21. september 2019 kl. 20.00
Niels Skousen

Niels Skousen med Band

Niels Skousen er en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen. I april i år udgav han et nyt album med titlen "Døgnet Har 24 Timer".

Modtagelsen af albummet har været særdeles positiv med 5 stjerner i bl.a. GAFFA: ”Gammelfar har ordet, og vi må bøje os i støvet”. Politiken dryssede 5 hjerter under overskriften ”Niels Skousen er den gamle gnavne mand, der ved bedre, men ikke forstår en skid” og Jyllands Posten havde 5 stjerner: ”Stor kunst 50 år inde i karrieren”.

Niels Skousen er kort sagt mere relevant end nogensinde!!!

I et intimt univers fortæller Niels Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham, og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene og hans publikum rækker ud over flere generationer.

Det er sange, der går til hjertet, når Niels Skousen og hans 5 mand store band står på scenen og inviterer publikum med på en musikalsk rejse.

Billetter koster 275,- plus gebyr og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum

Fredag d. 22. november 2019 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne

Lørdag d. 7. december 2019 kl. 20.00
Steen Jørgensen 2019

Steen Jørgensen (fra Sort Sol) & guitarist Rune Kjeldsen

Denne aftens koncert bliver et gensyn med de to musikere Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen. De gæstede Drantum Forsamlingshus tilbage i 2016 - begejstringen for denne koncert har været så stor, så vi kan nu med glæde meddele, at det er lykkedes os, igen at få de to suveræne musikere på scenen i Drantum.

Steen Jørgensen, der har været frontmand i Sort Sol siden 1979, turnerer i efteråret '19 rundt i selskab med guitaristen Rune Kjeldsen. Koncerten i Drantum bliver én af deres mest intime koncerter, hvor vi møder de to musikere helt tæt på.

Repertoiret er en blanding af sange fra Steens egen solokarriere, Sort Sol numre og modige fortolkninger af navne som Bob Dylan, The Beatles, Neil Young, Leonard Cohen m.fl. Så glæd jer til at høre numre som "Let Your Fingers Do The Walking".

Siden duoens besøg i Drantum i 2016 har Rune Kjeldsen modtaget en pris og blevet hædret som én af Danmarks bedste guitarister - idet han i 2018 modtog årets Gudman, en hyldest til musikere, som i særlig grad fremhæver den danske musik.

Vi i Drantum Forsamlingshus glæder os meget til et gensyn med Steen Jørgensen & Rune Kjeldsen - og vi kan kun opfordre til, at komme og være med.

Billetter koster 275,- plus gebyr og sælges på ticketmaster.dk.

Følg os på Facebook: Musik i Drantum

Fredag d. 31. januar 2020 kl. 17.00

Menuet følger ...

Håber på et godt fremmøde.

Hilsen Fredagspigerne